Jumaat, 16 September 2011

lelaki idamanku :)

aku pon mengidamkan seorang lelaki idaman.
lelaki idaman aku konfem la yang beragama islam dan malay oke.
kalo korea lagi bagus.hee
no bangla-bangla yee...so yerk-yerk.
aku nak kan seorang yang mempunyai ilmu akhirat.
ilmu akhirat penting untuk si dia coz si dia perlu membimbing aku ke arah Islam.
aku tak suka lelaki yang suka ber'enjoy-enjoy'.

kalo bab rupa aku nak cam korea.
hahaha..tipu je la.
aku tak kisah bab rupa,janji hati yang penting beb.
muka hensem gila tapi hati haprak wat pe.
tak guna itu punye lelaki.
lelaki yang cam tu kebanyakkan mempermainkan perasaan perempuan,tapi tak semua la ye.
aku nak yang sedap mata memandang.aku tak nak lelaki gigi rongok oke.heee :)

kalo bab tubuh badan aku nak yang simple mimple je.
tapi aku nggak mau dong badannye ade buluu...huhuhuh
aku tak suke.
ade gak aku tengok muke hensem,tapi badan ade bulu.
aku geli nengoknye.
tapi,ade gak orang perempuan yang suke lelaki badan yang berbulu.
kononnye seksi.aku tak suka lelaki seksi.haha

haa...aku suka lelaki yang terima aku dan family aku.
aku tak suka lelaki yang nak conquer aku sorang je.
mesti berbuat baik ngan family aku.
aku takut kalo si dia berbuat baik hanye nak dapatkan aku je,
tapi lepas kahwin perangainye berubah.
aku tak kisah laki aku nak kahwin empat,kalo aku sakit la oke...huhu
aku nak dapat payung emas di Syurga nanti.. :)
tapi yang penting si dia tu mesti adil dan mampu la.
kalo tak mampu,jangan harap laa nak kahwin empat.
nanti berdosa pulak kan.

oke awang dan semek sekalian,aku bai bai dulu yep. :)

p/s: terima jodoh anda seadanya..bertemu jodoh tak semestinye bercouple dulu ye.

9 ulasan:

amirulspurs berkata...

gatal nak nikah, hee :)

p/s : thnx follow my blog, salam kenal

niah berkata...

hihi...xgatai naa....
oke,salam kenal jua :)

neesa_jun berkata...

org kata..kalau lelaki ada bulu dada..romantik...hahahahahah!

si kiut lavender berkata...

hahaha..saia suka ngan lelaki korea..kalau dorang sudi pandang saia..sebelah mata pun xpa.sah2..pengsan masuk wad..hee

kjaharun berkata...

lelaki idaman saya, dia harus la seorang dokter...

hua hua hua...

caliph shuriken berkata...

ramai bkenan boi korea skrg ni, huh...

man berkata...

adakalanya...yg tak suka tuu yg kita dapat...

faizal hashim berkata...

hurm.....pilih lelaki yg soleh yer..moga moga dpt membimbing awak...

faizal hashim berkata...

hurm.....pilih lelaki yg soleh yer..moga moga dpt membimbing awak...