Jumaat, 23 September 2011

10 Wanita tercantik dimata aku

Assalamualaikum semek dan awang sekalian.....
salam jumaat semuanye ye..
kepada kaum Adam,jangan lupa solat Jumaat nanti..peace yookk !!

haa...korang pun mesti suke kan tengok perempuan cantik.aku pun suke.biasalah,lumrah manusia suka tengok bende cantik..
kalo lelaki aku tak suke tengok,aku suke tengok gurl aje oke.mintak maaf ye kaum Adam,aku tak suke tengok kamu.(tipu je,ake suke tengok korean boy) :)

Antara girl yang aku suka tengok ialah :-

mak aku..heee.lebiu~

si cantik norjuma.
lawa gile ahh.. :)

memang cun la rianti ni.
suke tengok weyy..
comeykan asmirandah ni.
persis barbie.babydoll.

memang comey la
fatin liyana.adore u :)

suke tengok muka neelofa.
manje gitu..hee
erre fazira memang lawo gile.
minat erra :)
diana danielle memang sweet gile.
heliza ni memang comey ahh.
suke tengok die pakai tudung bawal.cute :)
sweetkan aida gadis melayu.
vee isteri iezlan yusuf pun comey.
cute.cute.dan cute :)

haa....sumenye lawo-lawo.
aku suke tengok perempuan cantik yang bertudung.
comey sangat-sangat.
oke la,aku babai dulu ye.
papai dan assalamm~

p/s:kecantikan dalaman lebih penting daripada kecantikan luaran. :)

2 ulasan:

noornazuha berkata...

Datin Norjuma tu 1 batch ngan akak dulu msa kat uia dulu just lain course,dia mba, akak amek llb, slalu nampak dia kat cafe..mmg natural beauty..bukan stakat cantik, tapi beauty with brain as well!

Izzar berkata...

wee...
mak ke tu? muda ny lagi.