Jumaat, 14 Oktober 2011

Perkara yang membuatkan aku gila 10 saat

Assalamualaikum guys..
dah lama kan aku tak update blog..ini disebabkan my lappy tak ley nak connect.
baguih gak tak ley connect,bleh la aku duk layan cite korea..hoho
baru-baru ni aku duk layan korea dari pukul 5 petang-3 pagi.
bangun pagi esok,alahai mata.....macam kene tumbuk.(lari dari tajuk di atas)

haa...nak tau ape yang membuatkan aku gila 10 saat???
jeng jeng jeng....
bila aku jumpa LEE MIN HO dan KIM HYUN JOONG.
memang aku jadi gila jap bile aku jumpa dia.
tapi bila la aku leh jumpa si hensem ni..wakaka
aku suke weh tengok dorang berlakon,dorang sweet..
aku minat dorang lepas tengok cite BOYS OVER FLOWERS,PLAYFULL KISS dan PERSONAL TASTE.

kim hyun joong cute :)

lee min ho jelitamen :) 




aku minat je dorang ni,bukan nak kawen pon ngan dorang ni.huuu...
minat tak semestinye nak kat dorang kan..
oke la awang dan semek sekalian..
dabedabeduu~

p/s: suke dengar orang korea berbicara..hihi :)

1 ulasan:

white eve berkata...

fine! sangat kacak mamat kim hyun joong ni T_T